Info

modern workspace with notepad and laptop

Olet saapunut Rauman seurakunnan Sinun puolestasi suodatettu -blogiin. Haluamme varmistua siitä, että kaikki verkkosisältömme ovat saavutettavia kaikille, ja että kaikille on löydettävissä sopivaa sisältöä. Julkaisemme blogissamme monipuolista sisältöä nuorten tuottamasta sisällöstä aina ihmissuhdekiemuroihin asti.

Tässä muutamat tärpit blogissa navigointiin:

  • Kaltsun kahvit -kategoriasta löydät nuorisotyön podcastit tekstimuotoisina.
  • Puhumisen paikka -kategoriasta löydät perheneuvonnan blogin.
  • Iloja ja ihmeitä -kategoriasta löydät varhaiskasvatuksen lastenohjaajien blogin.
  • Rajalla kulkija -kategoriasta löydät pohdiskelua elämästä kirkkovuoden näkökulmasta, tarinoita Rauman kaupunkimme historiasta, sekä tajunnan virtaa.
  • Viestimet -kategoriasta löydät Rauman seurakunnan viestinnän artikkeleita.
  • Pappien palstalla julkaistaan Rauman seurakunnan papiston tekstejä.

Tutustu myös Rauman seurakunnan somekanaviin, joiden linkit löydät sivupalkista ja verkkosivuihimme.

Kirjoittajat

Rauman seurakunnan nuorisotyö toimittaa nuorten podcastia, jossa nuoret ovat mukana tekemässä jaksoja. Aiheet vaihtelevat Jumalasta leffa-arvosteluihin, eli kaikkea maan ja taivaan väliltä. Mitäs me kristityt mietitään eri jutuista? Onko jollain face-kommentoijalla pallo ihan hukassa siitä, mihin verorahat menee? Onko seurakunnan leireillä ruoka mistään kotoisin? Jeesustellaan ja pidetään kukkahattuja päässä vai kävisikö sittenkin niin, että päädytäänkin vaan nauramaan sille, että jotkut ajattelee meistä niin? Tekstit löytyvät Kaltsun kahvit -kategoriasta.

Perheasiain neuvottelukeskuksen tekstit löytyvät Puhumisen paikka -kategoriasta. Mietityttääkö parisuhde? Teetkö rakkauden vai rikkomisen tekoja suhteessasi? Perheneuvonnan blogissa keskitytään erilaisiin ihmissuhteisiin, niiden haurauteen ja kauneuteen. Blogitekstit ilmestyvät myös kirkon ja A-lehtien yhteistyössä toteutuvassa Rakkauden ammattilaiset -blogissa ja niitä kirjoittaa perheneuvojamme Minna.

Rauman seurakunnan varhaiskasvatuksen lastenohjaajien blogi löytyy kategoriasta iloja ja ihmeitä. Pääsiäiskalenterissa seikkailee Asser-Aasi ystäviensä kanssa. Pääsiäiskertomuksen tekstit on koonnut lastenohjaajamme Minna.

Elämää pohdiskelevia ajatuksia on tarjolla Rajalla kulkijan blogissa. Ajatukset nousevat kirkkovuoden rytmistä, kaupungin kuvitetusta historiasta tai sitten Ihan Jostain Muusta, joka on seurausta Kuleksimisesta. Näköaloja valottaa rovasti Olli Kaukonen.

Rauman seurakunnan viestintä kirjoittaa artikkeleita Viestimet -kategoriaan. Kirjoittajina viestintäpäällikkö Kanerva Kuisma ja viestintäsihteeri Kati Ruohonen.

Pappien palstalla julkaistaan Rauman seurakunnan papiston tekstejä.

Tietosuojaseloste

Klikkaa tästä linkistä lukeaksesi tietosuojaselosteen ja saadaksesi lisätietoa miten käsittelemme kerättyä tietoa.